Solveig Hårstudio ønsker å være en frisørsalong for alle, både kvinner og menn, barn og ungdom.
Salongen tilbyr følgende frisørtjenester:

- Klipp og føn av dame og herre 
-Barneklipp 
- Styling og brudepynt 
- Oppsett av langt hår
- Hårfarging 
- Farging av vipper og bryn
- Hull/piercing i ørene med Studex - system 75

Solveig har god kjennskap til klassiske frisyrer og er samtidig oppdatert på dagens trender. Ønsker du en helt ny, moderne frisyre, men er usikker på om det vil kle deg og din personlige stil? Spør gjerne om råd neste gang du besøker Solveig hårstudio i Kragerø.

HÅRPRODUKTER

Riktig hårpleie er viktig! Hos Solveig finner du produkter som er tilpasset ditt hår. Salongen fører kvalitetssikre produkter fra ledende produsenter.

Wella er kanskje verdens største produsent av hårpleieprodukter som i årenes løp har utviklet en lang rekke hårprodukter for alle hårtyper. Lurer du på hvilke produkter som passer best til din hårtype? Spør om råd neste gang du er innom salongen.

SJEKK UT WELLA FOTOGALLERI FOR INSPIRASJON

 

News! 

Divaderme Brow Extender

Naturlig, vannfast brynspudder med fiber, mineraler og utreekstrakter. God dekkevne og varighet. Inneholder pleiestoffer og er uten parfyme, parabener eller konserveringsmidler. 100% naturlig.

Wella logo

WelLA SP Luxe Oil

Wella SP luxe oil er en hårolje som gjenoppbygger håret. Kombinasjonen av mandel, jojoba og arganolje gir håret behandling innenfra. Det glatter og mykgjør håret og gir det ny struktur og glans. Det fine med denne fantastiske oljen er den langvarige virkningen. Prøv selv!

O way Logo

O Way

O Way er miljøvennlige produkter og den første hårpleieserien som baserer produktene utelukkende på essensielle oljer og økologisk dyrkede planter. Verdigrunnlaget til O-Way er respekt for planeten og alt som er grønt og plantene kommer fra biodynamisk dyriking på O-Ways egen biodynamiske gård.

Nisim logo

Nisim

Nisim er en Canadisk produsent som har utviklet produkter som er spesielt gode for deg som har sensitiv hud eller lider av hårtap , hud- og hodebunnsproblemer. Produktene deres stimulerer til gjenvekst og raskere hårvekst. Alle produktene er urtebasert og gir derfor skånsom pleie for hår og hodebunn. De er i tillegg klinisk dokumentert som svært effektive.

L'Oreal Serie Expert

L'Oreal  Series  Expert

L'Oreal Serie Expert utvikler eksklusive og profesjonelle hårprodukter tilpasset ditt hår. Solveig Hårstudio bruker L'Oreal Serie Expert silver i sin salong som er tilpasset blondt hår. Expert Silver bevarer tonen i håret og forhindrer gultoner.  

Paul Mitchell logo

Paul Mitchell

Paul Mitchell er et velkjent merke innen hårpleie og styling. Solveig Hårstudio bruker Paul Mitchell Freeze and Shine Super Spray som gir god hold over tid med en shiny finish. 

HAIR GAIN 

Solveig Hårstudio bruker vitaminer fra HairGain, Immisec. Produktet består av naturlige ingredienser som forebygger hårtap.

Majirel Loreal

Oppdag Majirel Loreal Hårfarge! Denne revolusjonerende hårfargen har en unik motstand mot blekning og er svært langvarig. Den inneholder dessuten et serum som styrker hårfibrene, beskytter håret samt etterlater et sterkt, silkemykt og glansfullt hår. Unike Majirel gir perfekt dekning av grått hår opp til 100% og finnes i et bredt spekter av fargenyanser.

Kontakt

Solveig Hårstudio logo

SOLVEIG  HAIRSTUDIO SKJELBRED
Kirkegata 5
3770 Kragerø

35 98 16 70/91 70 04 97
solveig.skjelbred57@gmail.com 

©  SOLVEIG HAIR STUDIO DECK WIDE